Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Άθλιος αλλά ...γνωστός πόλεμος στον Πειραιά

O άθλιος πόλεμος στον Πειραιά και οι συκοφαντίες που ελέχθησαν για τον γιό του βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νήσων κ. Δημήτρη Καρύδη, δεν έχουν τέλος.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - χθές το βράδυ - ξαναπαρουσίασε την υπόθεση, που αφορά τον γιό του ανωτέρω βουλευτή, διότι κατά πρώτον ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος.

Μα δεν αντενδείκνυται αυτό απο την εκλογικη νομοθεσία, το να βάλει δηλαδή κάποιος συγγενικό του πρόσωπο ώς εκλογικό αντιπρόσωπο. Άλλωστε κι άλλοι βουλευτές έβαλαν συγγενικά τους πρόσωπα ώς εκλογικούς αντιπροσώπους ελλείψει πρόθυμων και σωστών εκλογικών αντιπροσώπων:

. Ο κ. Μπετετενιώτης έβαλε τον γιο του

. Η κ. Ντεντιδάκη έβαλε την αδελφή της

. Ο κ. Μπενέτος έβαλε μεταξύ άλλων τα δυο αδέλφια του

. Η κ. Μποκοτά τον άνδρα της και

. Πολλοί άλλοι δικούς τους ανθρώπους.

Ο άθλιος πόλεμος με την λάσπη εναντίον της διαυγούς προσωπικότητας του βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη είχε ξεκινήσει και πρίν από τις εκλογές, τότε πού δύο-τρείς ημέρες κάποιοι «αρχαίοι» στην πολιτική προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον βουλευτή (γέμισαν τον Πειραιά με φεϊγ βολάν εναντίον του και του συνυποψηφιού του κ. Δημήτρη Κατσικάρη και του βουλευτή της Β Πειραιά κ. Δημήτρη Λιντζέρη) ότι τάχα δεν είναι άνθρωπος του Παπανδρέου και ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί από τους πολίτες του Πειραιά.


Σας παραθέτω αυτά που έγραφαν ακριβώς στα φειγ-βολάν, που γέμισαν τον Πειραιά




Δυστυχώς το κατεστημένο πάντα έτσι αντιδρά στις νέες διαυγείς προσωπικότητες και δυναμικές προτάσεις για την πολιτική.

Ευτυχώς για τον βουλευτή της Α΄Πειραιά και Νήσων κ. Δημήτρη Καρύδη όλοι αυτοί που τον ψήφισαν, τον γνωρίζουν από μικρό παιδί και δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να τους αλλάξει την θετική εικόνα, την οποίαν έχουν για εκείνον.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε ακόμη ότι τον γιό του βουλευτή τον έψαχνε η αστυνομία, διότι προσπάθησε να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα του εκλογικού τμήματος προσθέτοντας δύο ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα οποία υπήρχε σταυρός στο όνομα του πατέρα του βουλευτή

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΑ (Δεν εννοούμε ότι λέει ψέματα ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά οι καλοθελητάδες της σάπιας πολιτικής νοοτροπίας για τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα "γευτούν" πολύ γρήγορα αυτή την αθλιότητα, διότι θα γυρίσει εναντίον τους)

Γιατί δεν έγινε καμία ένσταση και γιατί ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν κάλεσε την φρουρά για να τον συλλάβει;

Αναρωτιέμαι και λέω: γιατί τόσο μίσος; Επειδή ένας νέος και σωστός άνθρωπος «κατέβηκε» να βοηθήσει στο νοικοκύρεμα αυτού του τόπου;

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.