Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία

Συνεχίζονται οι διαφωνίες στη Νέα Δημοκρατία παρά την ενωτική αποχαιρετιστήρια ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τάχθηκε κατά της διεξαγωγής του Συνεδρίου στις 6 Δεκεμβρίου, επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, αλλά και κατά της εγγραφής μελών στη Νέα Δημοκρατία με συνδρομή 2 ευρώ, μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι «πρωτοποριακή φωνή», μέσα στο κόμμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει την παράταξη και ότι θα συμπορευθεί με όποιον κι αν είναι νικητής.

Από πλευράς του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε: «Είμαστε τέσσερις υποψήφιοι, αλλά τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους τρεις. Υπάρχουν και πολιτικοί που κάνουν το ίδιο. Δεν μου λείπει τίποτα από τους άλλους. Λείπουν οι μηχανισμοί, οι σημαδεμένες τράπουλες και το χρήμα. Άλλοι έχουν τα τζάκια, εγώ έχω το λαό».

Όσον αφορά στις σκέψεις που υπάρχουν για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων, δήλωσε ότι δεν θα έκανε καλό στην παράταξη, μιας και ο ένας θα κατηγορούσε τον άλλο, προκαλώντας έτσι εσωστρέφεια. «Αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί την ήττα είναι μέρος του προβλήματος» πρόσθεσε ο κ. Ψωμιάδης.