Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Το ΚΚΕ ζητεί «ψήφο εμπιστοσύνης»

Ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης στο ΚΚΕ για να οργανωθεί «η αντίσταση και η αντεπίθεση απέναντι στα αντιλαϊκά σχέδια» ζήτησε χθες από τους εργαζομένους η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα. Αντιθέτως, προειδοποίησε ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ρίξουν στην κάλπη «ψήφο απογοήτευσης» προς τα δύο μεγάλα κόμματα και δεν πρέπει «ούτε να δώσουν άλλη πίστωση στη ΝΔούτε να τρέφουν ελπίδες από το ΠαΣοΚ».

Οπως είπε χθες κατά την προεκλογική ομιλία της σε εργαζομένους της Τράπεζας Πειραιώς, με επίκεντρο την κρίση εξαιτίας της πολιτικής «που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση κατ΄ εντολή και των Βρυξελλών θα χαθούν όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα».

Γι΄ αυτό η κυρία Παπαρήγα προέταξε την ανάγκη οι λαϊκές δυνάμεις να πιστέψουν στη δύναμή τους και να προβάλουν σθεναρή αντίδραση ώστε να ματαιωθούν οι σχεδιασμοί που υπάρχουν, όπως τόνισε.

«Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα ότι το ΠαΣοΚ ως κυβέρνηση θα είναι καλύτερο» υπογράμμισε και ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί είναι το κόμμα «που δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε καμία συνεργασία με τα δύο μεγάλα κόμματα».