Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι εκδηλώσεις και οι συναντήσεις της ημέρας

Στις 10:00 Συνάντηση της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πάλλη - Πετραλιά με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας (Αθήνα/Υπουργείο Απασχόλησης)

Στις 10:30 Η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο εστιατόριο του εργοστασίου (Ερμού 35, Μεταμόρφωση)

Στις 10:30 Την Υφυπουργό Χωροταξίας της Κυβέρνησης Βικτώρια Αυστραλίας Τζένη Μικάκου θα δεχθεί ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης στο γραφείο του ( Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

Στις 13:30 Συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσίαση του έργου «Ρωμαϊκή Αγορά» του Μάνου Χατζιδάκι στο πλαίσιο των «Δημητρίων» (Θεσσαλονίκη/Κουντουριώτου 17). Το έργο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 27 του μήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη με τη Σαββίνα Γιαννάτου και τον Βασίλη Γισδάκη

Στις 18:00 Επίσκεψη Α. Παπαρήγα στην Πάτρα (Πάτρα).

-Στις 18:00 στην Πάτρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Galaxy».

-Στις 20:30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα,στην πλατεία Γεωργίου

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης θα περιοδεύσει διαδοχικά την Παρασκευή 25-09-2009 στο Καστελόριζο, τη Ρω και την Σύρο.

-Στις 12:30 θα βρεθεί στο Καστελόριζο. Στην συνέχεια, θα φτάσει στην Ρω όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της "Κυράς της Ρω".

-Στις 17.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Σύρο και αργότερα θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

Στις 19:00 Ομιλία του Ζακ Λανγκ (Jack Lang), με θέμα : "Οι μεγάλες προκλήσεις της διεθνούς πολιτικής" (Αθήνα/Γαλλικό Ινστιτούτο )

Στις 19:30 Προεκλογική ομιλία Κ. Καραμανλή (Κοζάνη)

Στις 19:30 Προεκλογική ομιλία Γ. Παπανδρέου (Ηράκλειο)

Στις 20:30 Προεκλογική ομιλία Αλέξη Τσίπρα (Ιωάννινα).