Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σε Θεσσαλονίκη και Λαύριο ο Καραμανλής

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου θα μιλήσει στις 17.30 ο πρωθυπουργός. Το βράδυ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Να πάρουν τις εξελίξεις στα χέρια τους και να μην χαρίσουν, ούτε να σπαταλήσουν καμία ψήφο κάλεσε τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του στη Λειβαδιά, αναφέροντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πικρίες και δεύτερες σκέψεις, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η συσπείρωσή μας είναι πια απτή πραγματικότητα, αυτό το μήνυμα πήρα απ' όπου πέρασα» και κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι αποφεύγει το διάλογο και τις πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με δημοσιογράφους.

«Είναι πρωτάκουστη η πρακτική αυτή. Αποφεύγει γιατί υπάρχουν ερωτήματα που δεν μπορεί να απαντήσει» είπε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Πού θα βρει τα πάνω από 10 δισ. ευρώ που στοιχίζουν οι ανεύθυνες υποσχέσεις και παροχές; Οι παροχές αυτές δεν θα εκτινάξουν το έλλειμμα και το χρέος; Η χώρα δεν θα μπει σε περιπέτεια; Η πλήρης απουσία σχεδίου και η αδυναμία λήψης δύσκολων αναγκαίων αποφάσεων δεν θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε σκληρά μέτρα;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός.