Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Χρήστος Χαρίτος, ένας χρήσιμος πολιτευτής για τον τόπο, στην Αίγινα

Ο Χρήστος Χαρίτος, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α’ Πειραιώς, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου την Αίγινα και το Αγκίστρι.

Εκεί συνάντησε τους φίλους και τους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. στο κέντρο της Αίγινας και τους ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υποστηριχθεί ο ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές.

Συναντήθηκε με τον τέως δήμαρχο κ. Μούρτζη και δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Αίγινας και άκουσε τα παράπονα των ανθρώπων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας.

Μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του ΛΑ.Ο.Σ. στην Σουβάλα και του μετέφεραν την αισιοδοξία τους για την ανοδική πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. στο νησί. Επισκέφθηκε το Αγκίστρι και σε συνομιλία με τους κοινοτικούς συμβούλους ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού τους, με πρώτο την ανάγκη επεκτάσεως του λιμανιού.

Ο κ. Χρήστος Χαρίτος υποσχέθηκε στους κατοίκους της Αίγινας και του Αγκιστριού ότι ως βουλευτής θα είναι πάντοτε κοντά στα προβλήματά τους, πιέζοντας και ελέγχοντας την κεντρική κυβέρνηση.