Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Αλεξανδρούπολη ο Κώστας Καραμανλής

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει το βράδυ ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα που συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τα δύο ντιμπέιτ.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκος δίνοντας μία πρόγευση των όσων θα πει ο κ. Καραμανλής έδωσε στη δημοσιότητα συνεντεύξεις του Γιώργου Παπανδρέου την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Σε αυτές τις συνεντεύξεις ο κ. Παπανδρέου δήλωνε ότι θα σύρει το κάρο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι εάν δεν επηρεάζονται τα σύνορα της χώρας μας, δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιοι θα λέγονται Μουσουλμάνοι, Τούρκοι, Πομάκοι ή Βούλγαροι.

Ο κ. Κουμουτσάκος υπενθύμισε και τη θετική στάση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο σχέδιο Ανάν και αναφερόμενος στην οικονομία, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει κάνει τέχνη την παραπλάνηση των πολιτών.