Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Παπανδρέου σε εκπροσώπους των ΜΜΕ

Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εν όψει των Εθνικών Εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, θα παραχωρήσει στις 4 το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τώρα είναι η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης, τώρα αποφασίζουμε αν θα μείνουμε αιχμάλωτοι στο παρελθόν ή θα προχωρήσουμε στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα την Κυριακή που έρχεται έχει τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσει το μέλλον της».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε «προσκλητήριο εθνικής ενότητας σε όλους» προσθέτοντας πως «ξέρω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας, που εμείς οι ίδιοι οι πολιτικοί τους κάναμε κυνικούς και οι οποίοι λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

«Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο, για να συγκρουστώ με κάθε αντίληψη που μας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν» ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, δεσμευόμενος να «μπει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια και να συγκρουστεί με όποια κατεστημένα πρέπει όποιο κι αν είναι το κόστος».