Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

«Το παιχνίδι είναι σικέ»

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού «σικέ» διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε καθώς - όπως είπε κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, - θυμίζει αγώνα ανάμεσα στους πάλαι ποτέ ήρωες του κατς «μαύρο γίγαντα» και «μεγάλο εκδικητή».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε για τον πρωθυπουργό ότι φαίνεται να «αδειάζει» τη μεγάλη παράταξη. «Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να φτάσει στην αυτοδυναμία και ο κ. Καραμανλής, τον πριμοδοτεί» ανέφερε. Είπε πως ο λόγος που δεν έγιναν «δίδυμες» εκλογές είναι για να γίνει η διαπραγμάτευση του ακαταδίωκτου για όλα τα σκάνδαλα, τύπου Βατοπαιδίου και Siemens. «Εμείς δεν κάνουμε κανενός είδους διάλογο με «κλικαδόρους» που οργανώνουν συμπαιγνίες εις βάρος του ελληνικού λαού. Μετά από περίπου 60 χρόνια επικυριαρχίας των τζακιών, ο κόσμος χρειάζεται επιτέλους μια πραγματική αλλαγή» ανέφερε και κάλεσε τους ψηφοφόρους να υπερψηφίσουν το κόμμα του λέγοντας πως αντιπολίτευση στο «βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ» μπορεί να κάνει μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ.

Πρόσθεσε ότι ήδη «οι αναβιώσαντες πρασινοφρουροί», αρχίζουν την τρομοκρατία και τον εκβιασμό στο Δημόσιο, στο Στρατό και την Αστυνομία και «διαβεβαίωσε» όσους υφίστανται πιέσεις, ότι θα τύχουν της απόλυτης προστασίας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καταφέρθηκε εναντίον του κ. Παπανδρέου για την επιλογή του πριν αρχίσει καν η προεκλογική εκστρατεία να μιλήσει για επαναδιαπραγμάτευση του Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Καταλόγισε ωστόσο και στον Κ. Καραμανλή ότι εκείνος «του έδωσε την ευκαιρία να το κάνει, βάζοντας τα δυο τελευταία άρθρα στη σύμβαση που επιτρέπουν στην Ελλάδα να υποχωρήσει ανά πάσα στιγμή καθ’ υπαγόρευση των Αμερικανών».