Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Αθήνα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει, το βράδυ, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, στο Πεδίον του Άρεως.

Στους εργαζόμενους, τους υπαλλήλους, τους συνταξιούχους και του ιδιοκτήτες μικρών μαγαζιών, που μέχρι τώρα ψήφιζαν Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, απευθύνθηκε η κ. Αλέκα Παπαρήγα και τους κάλεσε να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ, κατά την ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν προκάλεσαν μόνο ζημιά στην τσέπη σας, δεν σας ταλαιπώρησαν μόνο με την πολιτική τους στην κοινωνική ασφάλιση, στην παιδεία και την υγεία, στην εξωτερική πολιτική. Σας χτύπησαν αλύπητα, προσπαθώντας να επιβάλλουν παντού την αντίληψη ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δεν υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Ότι η μόνη επιλογή που μπορεί να κάνετε είναι ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Αν πριν 20 και 25 χρόνια είχε νόημα να ψάχνει κανείς που είναι η διαφορά ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά αξία σήμερα. Η μόνη τους διαφορά είναι η διαπάλη για την κυβερνητική καρέκλα, το τιμόνι στην αντιλαϊκή πολιτική. Σήμερα η ΝΔ έχασε την εύνοια των επιχειρηματιών, τώρα την έχει το ΠΑΣΟΚ. Ξέρουν ένα χάρισμα που έχει το ΠΑΣΟΚ, ότι μπορεί να παραπλανά το λαό πιο εύκολα, πιο επιδέξια από την ΝΔ. Και να ενσωματώνει εργατικές και λαϊκές δυνάμεις μέσω της ΓΣΕΕ, των εργατικών κέντρων, της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΑΣΕΓΕΣ».